Komentáře

1 Květa Květa | Web | 23. dubna 2017 v 17:16 | Reagovat

Nooooooooooooooo, tak to bych mohla eventuálně zkusit. Vzpomenu si, jak narazím na červenou řepu.
Určitě jste dnes měli oslavu, tak jsi to hned mohla zkusit ma osazenstvu, že jo???
Luboškovi jsem přála...
Pozdravujeme! :-D  :-D  :-D

2 Jarmila* Jarmila* | E-mail | Web | 23. dubna 2017 v 17:31 | Reagovat

Tatarák nejím, ale tohle zkusím. :-)

3 Hanka Hanka | E-mail | Web | 23. dubna 2017 v 17:40 | Reagovat

Klasický tatarák jsem jedla mnohokrát, moc mi chutnal, ale vždycky mi bylo zle z česneku.
Tenhle jsem viděla u Ivy, ovšem nevím, jestli ho vyzkouším. ;-)

4 bavi-mne-to bavi-mne-to | Web | 23. dubna 2017 v 18:40 | Reagovat

Tatarák nejím, ale tento bych zkusit mohla.Tam mi motolice jaterní nehrozí :-)

5 Intuice Intuice | E-mail | Web | 23. dubna 2017 v 19:16 | Reagovat

No, na pohled to vypadá moc zdravě. Řepu snesu, nejraději z ní dělám šťávu. Ale jednou bych to mohla zkusit. Pokud dám hodně koření, třeba to skoro nebude znát, že je to řepa! Jinak tatarák jím doma jen já, řepu by třeba uchutnali všichni. :-)

6 Jarka Jarka | Web | 23. dubna 2017 v 19:29 | Reagovat

Manžel už má na tatarák chuť hodně dlouho, ale když jsem mu teď přečetla, že to jde i z červené řepy, tak ohrnuje nos. Já ho ale stejně vyzkouším. Pro začátek uvařím jen jednu řepu a uvidíme. :-P

7 Jitka Jitka | Web | 23. dubna 2017 v 22:55 | Reagovat

Pravý tatarák máme rádi všichni, ale ti paraziti jsou strašák. Nicméně si ho nenecháme ujít . V hospodě byh si ho nedala, ale doma, když koupím kvalitní maso, pro jistotu je dám zmrazit. Tím by se mohli paraziti zlikvidovat. Červenou řepu jím a nedělá mi problém a jako tatarák ji vyzkouším hned zítra. Udělám si ho k obědu, protože budu vařit jen pro sebe. ;-) Možná nechám na ochutnání i manželovi, třeba se nebude ofrňovat. :-)

8 Helena Lišková Helena Lišková | E-mail | Web | 24. dubna 2017 v 16:06 | Reagovat

Tatarák miluju, ale že se dá udělat z červené řepy?? No to je tedy něco :-)

9 Dáša F. Dáša F. | Web | 24. dubna 2017 v 18:20 | Reagovat

Tatarák máme rádi, ale z červené řepy ho neznám. Řepa mi chutná a tak někdy vyzkouším i tento recept.
Hezké dny.

10 Dominika Dominika | Web | 24. dubna 2017 v 18:44 | Reagovat

Tak teď jsem zvědavá, zda by to ten můj pozřel, musím to vyzkoušet....

11 ohnice ohnice | Web | 25. dubna 2017 v 0:04 | Reagovat

Helenko Tvůj recept na tatarák mne zaujal,k červené řepě nemám moc blízko ale pár receptů mám oblíbených a ten Tvůj si přikládám k nim. ;-)  :-)

12 duchodkaevka duchodkaevka | Web | 25. dubna 2017 v 18:15 | Reagovat

Červenou řepu zařazuji do jídelníčku teprve krátce, většinou ve formě salátů a ty nám chutnají moc :-) Klasický tatarák je bomba, ale i z červené řepy může být dobrý :-P

13 děda tik tak děda tik tak | Web | 26. dubna 2017 v 15:58 | Reagovat

Podobný tatarák se u nás dělá taky, jen místo červené řepy se přidávají vařené brambory. :-)

14 dáša dáša | Web | 26. dubna 2017 v 18:25 | Reagovat

Tatarák milujeme všichni v rodině :-)
Dnes jsem napsala na lístek zítřejší nákup a na něm je napsáno maso na tatarák :-P Z malých vařených červených řepiček dělám pomazánku, tu manžel sní, protože nepozná, jestli je to řepa nebo červené zelí :D Řepu bytostně nesnáší.
Nemohu mu rozmluvit, že sterilizovaná řepa s fenyklem( brrr!) v jídelnách za socíku není totéž jako mnou vypěstovaná malá řepička s křenem a s lučinou 8-O.
Heli, přeji Ti příjemný večer :-)

15 dáša dáša | Web | 26. dubna 2017 v 18:26 | Reagovat

Ten tatarák z řepy samozřejmě zkusím :-P

16 Helena B. Helena B. | Web | 26. dubna 2017 v 19:56 | Reagovat

Lidičky, děkuji za milé komentáře. Kdybych  nezažila ten zázrak, kdy můj muž změnil na červenou řepu názor, tak se o výše uvedeném receptu vůbec nezmiňuji. Je fakt, že jenom on umí jskýkoliv tastarák správně ochutit. Také moje kamarádka, o které se zmiňuji ve článku, je receptem nadšená, ona vynechává žloutek.
Vyzkoušejte, uvidíte... ;-)

17 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 26. dubna 2017 v 22:40 | Reagovat

Ahoj Heli,
u nás je červená řepa velmi oblíbená.
Možná jsem recept u Ivi viděla taky,ale teď jsi mi ho ty připoměla a já to určitě o víkendu vyzkouším.To si u manžela hodně šplhnu ;-)  :-D Ten řepu zbožňuje.Hodně jsme se naučili řepu péct,vždy společně z pár bramborama,okeřenit,pokapat olejem a za chvíli je pochoutka na stole,ani maso být nemusí :-)
Posílám pozdrav :-)

18 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 28. dubna 2017 v 9:10 | Reagovat

Já jedině ten masový.

19 Lucie Lucie | Web | 28. dubna 2017 v 11:11 | Reagovat

Helenko, viděla jsem u Jarušky na blogu, že tenhle recept podle tebe zkoušela a zaujalo mě to, tak jsem šla hned receptík omrknout a myslím, že mám o dnešní večeři jasno. :-) Jsem zvědavá, jestli nám také bude chutnat, protože se přiznám, že řepu také nemusím. Miluji ji zavařenou, ta je supr dochucená, ale vařená mě moc nezaujala, protože je bez chuti. Snad nám ale dochucením a lá tatarák zachutná. :) Díky za tip!

20 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 1. května 2017 v 23:11 | Reagovat

Helenko, vyzkouším, řepu máme moc rádi a klasiku tatarák rovněž. Také u nás tatarák ochucuje můj muž. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.